Μια πλούσια περιηγητική εκδρομή πολιτιστικού περιεχομένου χωρίς καμία απαίτηση φυσικής κατάστασης για 10 άτομα με πλήθος επισκέψεων σε Ιερές Μονές. Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου 2021 για την έγκαιρη έκδοση των διαμονητηρίων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
4 – 7 Νοεμβρίου 2021

Συνάντηση στην Ουρανούπολη στις 3-11-2021 στις 18:00 ώρα

Ημέρα 1η (4/11): Ουρανόπολη – ∆άφνη (µε πλοίο). Μεταφορά με το λεωφορείο στις Καρυές, την διοικητική πρωτεύουσα του Αγίου Όρους. Επίσκεψη στην Ι.Μ. Κουτλουμουσίου και το Πρωτάτο με την εικόνα του Άξιον Εστί. Διανυκτέρευση στην Σκήτη του Αγίου Ανδρέα.

Ημέρα 2η (5/11): Ολοήμερη περιήγηση με ιδιωτικό βανάκι (6 ώρες) με επισκέψεις στις Ιερές Μονές Σίμωνος Πέτρας, Ξηροποτάμου και Αγίου Παντελεήµονος (Ρωσικό) με κατάληξη στην Ι.Μ. Ξενοφώντος. Διανυκτέρευση στην Ι.Μ. Ξενοφώντος. Προαιρετική επίσκεψη στην Ι.Μ. Δοχειαρίου (20 λεπτά με τα πόδια).

Ημέρα 3η (6/11): Ολοήμερη περιήγηση με ιδιωτικό βανάκι (6 ώρες) με επισκέψεις στις Ιερές Μονές Βατοπεδίου, Παντοκράτορος, Σταυρονικήτα με κατάληξη στην Ι.Μ. Ιβήρων. Διανυκτέρευση στην Ι.Μ. Ιβήρων. Στην συνεχεια επισκέψεις στις Ιερές Μονές Καρακάλου και Φιλοθέου.

Ημέρα 4η (7/11): Μεταφορά με το λεωφορείο στις Καρυές στην συνέχεια προς Δάφνη. Από εκεί έξοδος με το πλοίο προς Ουρανούπολη. Άφιξη στην Ουρανούπολη.

Κόστος: 390€ /άτομο
Μονόκλινο (μόνο στην Ουρανουπολη) +20€
Ελάχιστη-Μέγιστη συμμετοχή: 7-10 άτομα

Περιλαµβάνεται: το διαµονητήριο, ξεναγήσεις, διαδικασίες εισόδου, πορείες στα µονοπάτια, µεταφορές µέσα στο Όρος όπως αναγράφονται στο πρόγραµµα. Το πλοίο ή ταχύπλοο κατά την είσοδο και έξοδο στο Αγιο Όρος. Διανυκτέρευση σε ξενώνα στην Ουρανούπολη (3/11) σε δίκλινο χωρίς πρωινό

Δεν περιλαµβάνεται: Η μετάβαση στην Ουρανούπολη. Επιπλέον έξοδα σε περίπτωση απαγορευτικού απόπλου των πλοιαρίων λόγω θαλασσοταραχής.

4 – 7 Νοεμβρίου 2021
Διάρκεια: 4 ημέρες
Δραστηριότητες: Περιήγηση
Κόστος: 390€ / άτομο

Δήλωση Συμμετοχής

    Διάβασα και συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
    NAI

    Θέλω να λαμβάνω ενημερωτικά e-mail σχετικά με νέες αναρτήσεις του agionorostrekking.gr
    NAIΟΧΙ

    Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την πιο πάνω φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του agionorostrekking.gr μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.