Μια ήπια πεζοπορική εκδρομή για 7 άτομα, για τις εκδηλώσεις και τους μοναδικούς εορτασμούς των Θεοφανείων που λαμβάνουν χώρα στις 19 Ιανουαρίου. Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2021 για την έγκαιρη έκδοση των διαμονητηρίων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
17-20 Ιανουαρίου 2022

Ημέρα 1η (17/1): Ουρανόπολη – ∆άφνη (µε πλοίο). Μεταφορά με το λεωφορείο στις Καρυές, την διοικητική πρωτεύουσα του Αγίου Όρους, και μεταφορά με οδικώς στην Ι.Μ. Ιβήρων. ∆ιανυκτέρευση στην Ι.Μ. Ιβήρων.

Ημέρα 2η (18/1): Προώθηση µε λεωφορείο μέσω Καρυών στην διασταύρωση µεταξύ Ι.Μ. Ξηροποτάµου και Ι.Μ. Αγ. Παντελεήµονος. Επίσκεψη στην Ι.Μ. Ξηροποτάµου και µετά µε τα πόδια στην Ι.Μ. Αγ. Παντελεήµονος (Ρωσικό) και από εκέι στην Ι.Μ. Ξενοφώντος (1 ώρα).. Διανυκτέρευση στην Ι.Μ. Ξενοφώντος.

Ημέρα 3η (19/1): Παρακολούθηση των εορταστικών εκδηλώσεων των Θεοφανείων στην Ι.Μ. Ξενοφώντος. Στην συνέχεια με τα πόδια (30λεπτά) επίσκεψη στην Ι.Μ. Δοχειαρίου και από έπειτα μεταφορά με το λεωφορείο στις Καρυές. Επίσκεψη στην Ι.Μ. Κουτλουμουσίου και το Πρωτάτο με την εικόνα του Άξιον Εστί. Διανυκτέρευση στην Σκήτη του Αγίου Ανδρέα.

Ημέρα 4η (20/1): Μεταφορά με το λεωφορείο προς Δάφνη. Από εκεί έξοδος με το πλοίο ή ταχύπλοο προς Ουρανούπολη. Άφιξη στην Ουρανούπολη στις 14:30

Κόστος 340€ /άτομο
Ελάχιστη-Μέγιστη συμμετοχή: 5-7 άτομα

Περιλαµβάνεται: το διαµονητήριο, ξεναγήσεις, διαδικασίες εισόδου, πορείες στα µονοπάτια, µεταφορές µέσα στο Όρος όπως αναγράφονται στο πρόγραµµα. Το πλοίο ή ταχύπλοο κατά την είσοδο και έξοδο στο Αγιο Όρος, η διανυκτέρευση σε ξενώνα στην Ουρανούπολη την προηγούμενη ημέρα (16/1)

Δεν περιλαµβάνεται: Επιπλέον έξοδα σε περίπτωση απαγορευτικού απόπλου των πλοιαρίων λόγω θαλασσοταραχής.

17-20 Ιανουαρίου 2022
Διάρκεια: 4 ημέρες
Δραστηριότητες: Περιήγηση
Κόστος: 360€ / άτομο

Δήλωση Συμμετοχής

    Διάβασα και συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
    NAI

    Θέλω να λαμβάνω ενημερωτικά e-mail σχετικά με νέες αναρτήσεις του agionorostrekking.gr
    NAIΟΧΙ

    Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την πιο πάνω φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του agionorostrekking.gr μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.