Μια πλούσια περιηγητική εκδρομή πολιτιστικού περιεχομένου για 10 άτομα με πλήθος επισκέψεων σε Ιερές Μονές. Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2023 για την έγκαιρη έκδοση των διαμονητηρίων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
10 – 12 Φεβρουαρίου 2023

Ημέρα 1η (10/2): Ουρανούπολη – Ι.Μ. Αγ. Παντελεήμονος (Ρωσικό) με το φερυ. Επίσκεψη στο μοναστήρι και στην συνέχεια με τα πόδια (1 ώρα) στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος. Τακτοποίηση και ξενάγηση στην Ιερά Μονή. Απογευματινή επίσκεψη στην Ι.Μ. Δοχειαρίου (20λεπτα) και επιστροφή. Διανυκτέρευση στην Ι.Μ. Ξενοφώντος.

Ημέρα 2η (11/2): Mεταφορά με ιδιωτικό βανάκι στις Καρυές, την διοικητική πρωτεύουσα του Αγίου Όρους. Επίσκεψη στο Πρωτάτο (την πρώτη εκκλησία του Αγίου Όρους) με την εικόνα της Παναγίας (Άξιον Εστί). Στην συνέχεια επισκέψεις στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου και την εντυπωσιακή Σκήτη του Αγίου Ανδρέα με την Αθωνιάδα Σχολή. Επιστροφή στην στην Ι.Μ. Ξενοφώντος.

Ημέρα 3η (12/2): Έξοδος με το πλοίο προς Ουρανούπολη. Άφιξη στην Ουρανούπολη στις 14:30.

Κόστος: 160€ /άτομο
Ελάχιστη-Μέγιστη συμμετοχή: 7-10 άτομα

Περιλαµβάνεται: το διαµονητήριο, ξεναγήσεις, διαδικασίες εισόδου, πορείες στα µονοπάτια, µεταφορές µέσα στο Όρος όπως αναγράφονται στο πρόγραµµα. Το πλοίο ή ταχύπλοο κατά την είσοδο και έξοδο στο Αγιο Όρος. Διανυκτέρευση σε ξενώνα στην Ουρανούπολη (9/2) σε διαμερίσματα σε δίκλινα δωμάτια χωρίς πρωινό

Δεν περιλαµβάνεται: Η μετάβαση στην Ουρανούπολη. Επιπλέον έξοδα σε περίπτωση απαγορευτικού απόπλου των πλοιαρίων λόγω θαλασσοταραχής.

10 – 12 Φεβρουαρίου 2023
Διάρκεια: 3 ημέρες
Δραστηριότητες: Περιήγηση
Κόστος: 160€ / άτομο
Δηλώσεις συμμετοχών: Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 23

 

Δήλωση Συμμετοχής

    Διάβασα και συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
    NAI

    Θέλω να λαμβάνω ενημερωτικά e-mail σχετικά με νέες αναρτήσεις του agionorostrekking.gr
    NAIΟΧΙ

    Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την πιο πάνω φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του agionorostrekking.gr μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.