Μια πεζοπορική εκδρομή τον Μάιο του 2021 κατά μήκους της εντυπωσιακής Νότιας πλευράς του Αγίου Όρους με επισκέψεις σε 8 Ιερές Μονές, για 8 άτομα μόνο. Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι τις 15 Ιουλίου 2022 για την έγκαιρη έκδοση των διαμονητηρίων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
16 – 19 Σεπτεμβρίου 2022

Ημέρα 1η (16/9): Ουρανούπολη – Δάφνη – Σκήτη Αγίας Άννας (με πλοίο). Ανάβαση στην Σκήτη. Τακτοποίηση και περιήγηση στην Αθωνική έρημο, Μικρά Αγία Άννα, Καρούλια, κατουνακια. Επιστροφή και διανυκτέρευση στην Σκήτη. (ώρες πεζοπορίας 3-4)

Ημέρα 2η (17/9): Πεζοπορία και επισκέψεις προς τις Ιερές Μονές Παύλου, Διονυσίου και Γρηγορίου. Διανυκτέρευση στην Ι.Μ. Γρηγορίου (ώρες πεζοπορίας 4-5)

Ημέρα 3η (18/9): Από Ι.Μ. Γρηγορίου πεζοπορία 1,5 ώρας μέχρι την πιο εντυπωσιακή μονή του Αγίου Όρους Ι.Μ.Σιμωνόπετρας. Στην συνέχεια  προώθηση με το λεωφορείο στην διασταύρωση μεταξύ Ι.Μ. Ξηροποτάμου και Ι.Μ. Αγ. Παντελεήμονος. Επίσκεψη στην Ι.Μ. Ξηροποτάμου και μετά με τα πόδια (πεζοπορία διάρκειας 2 ωρών) στην Ι.Μ. Αγ. Παντελεήμονος (Ρωσικό) με κατάληξη στην Ι.Μ. Ξενοφώντος. Διανυκτέρευση στην Ι.Μ. Ξενοφώντος.

Ημέρα 4η (19/9): Πρωινή επίσκεψη στην Ι.Μ. Δοχειαρίου (20λεπτα). Από εκεί έξοδος με το πλοίο προς Ουρανούπολη. Άφιξη στην Ουρανούπολη στις 15:00

Κοστος: 390€/άτομο
Ελάχιστη – Μέγιστη συμμετοχή: 5-8 άτομα
 

Περιλαμβάνεται: το διαμονητήριο, ξεναγήσεις, διαδικασίες εισόδου, πορείες στα μονοπάτια, μεταφορές μέσα στο  Όρος, το πλοίο ή ταχύπλοο κατά την είσοδο και έξοδο στο Αγιο Όρος, διανυκτέρευση στην Ουρανούπολη την προηγούμενη μέρα (15/9) σε δικλινα δωματια χωρίς πρωινό

Δεν περιλαμβάνεται:  Επιπλέον έξοδα σε περίπτωση απαγορευτικού απόπλου των πλοιαρίων λόγω θαλασσοταραχής.

16 – 19 Σεπτεμβρίου 2022
Διάρκεια: 4 ημέρες
Δραστηριότητες: Πεζοπορία – Περιήγηση
Κόστος: 390€/άτομο

Δήλωση Συμμετοχής

    Διάβασα και συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης
    NAI

    Θέλω να λαμβάνω ενημερωτικά e-mail σχετικά με νέες αναρτήσεις του agionorostrekking.gr
    NAIΟΧΙ

    Τα προσωπικά δεδομένα που θα λάβουμε μέσα από την πιο πάνω φόρμα επικοινωνίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την διευκόλυνση της επικοινωνίας του agionorostrekking.gr μαζί σας και για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα διαμοιραστούν σε τρίτους.